Home Even voorstellen Algemene informatie Tarieven Route Overig

MondhygiŽnistepraktijk Chan

Logo
Algemene informatie
Sinds 1 mei 2006 heeft u als patiŽnt geen verwijzing meer nodig voor een bezoek aan de mondhygiŽnist. U kunt zonder doorverwijzing, rechtstreeks bij de mondhygiŽnist terecht.
Natuurlijk blijft het mogelijk dat een patiŽnt van de tandarts het advies krijgt om een mondhygiŽnist te bezoeken. Op uw verzoek kan ik een rapportage doorsturen naar uw tandarts.

Intake gesprek / Het 1e bezoek
Tijdens het eerste bezoek aan mijn praktijk nemen we na een korte kennismaking, de door u ingevulde vragenlijst door. Uw gezondheidstoestand en eventueel medicijngebruik kunnen van belang zijn bij de behandeling. Deze vragenlijst wordt u van tevoren toegestuurd, zodat u het thuis op uw gemak kunt invullen. Na het doornemen van de vragenlijst, wordt er een mondonderzoek gedaan om een indruk te krijgen van de mond. Aan de hand van de verkregen informatie wordt de situatie besproken en wordt er een diagnose en behandelplan opgesteld. Het kostenplaatje krijgt u mee. Indien de kosten boven de 150 euro uitkomen, dan krijgt u ook een begroting mee.

Voor het eerste bezoek zijn de volgende zaken belangrijk:
- uw verzekeringsgegevens (verzekeringspas)
- een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
- ingevulde vragenlijst

Afspraak annuleren
Bij verhindering dient u minimaal 36 uur van te voren af te bellen, zodat wij nog in de gelegenheid zijn iemand anders in te plannen op dat tijdstip. Anders zijn we genoodzaakt dit in rekening te brengen.


© 2012 Chi Mei Chan, Nicolaas Tulplaan 246-A, 1186 DT Amstelveen

NVM-logo KRM-logo